Weekendje Maastricht > Hotels > Hotel St. Martenslane

Goedkoop hotel in Maastricht, weekendje weg of stedentrip : WeekendjeMaastricht.nl

close

ALLE HOTELS *  DESIGN *   SPA & WELNESS  *  BED & BREAKFAST  * THERMAE 2000VAKANTIEPARKEN  * 

Hotels

Hotel St. Martenslane

Oude en nieuwe ambachten, super royale kamers, designinterieur van Puik Art, self-service en een heerlijk bed, dat zijn de ingrediënten van Hotel St. Martenslane. It's a craft hotel! Ambachten van toen en nu krijgen hier een nieuw leven.

Het handgemaakte interieur komt van Puik Art’s architect Sjoerd Jonkers (1983) en op de muren in de kamers en in de lobby kom je pencil art tegen, van gereedschap tot een plattegrond van Maastricht met daarop alle favoriete plekken om te eten of drinken en winkeltjes.In de lobby staat vind je een heuse food & beverage wall waar je zelf je snacks en andere handige gadgets ‘uit de muur’ trekt. Ontbijten (mét bubbels!) doe je bij Townhouse Designhotel Maastricht aan de overkant, waar je ook incheckt. Het hotel heeft 13 royale kamers met een luxe kingsize bed, koffie- en thee faciliteiten, flatscreen tv, werkplek en gratis draadloos internet.

Het design is geïnspireerd op de locatie aan de St. Maartenslaan. In 1911 opende verderop in de straat de eerste Ambachtschool en er was een koek- en snoepfabriek op de locatie van de huidige parking van Hotel St. Martenslane. Ook St. Martin's Lane in hartje Londen is een straat van ambacht ofwel ‘crafts’ van kleermaker tot leerlooier. Ambachten van toen en nu krijgen een nieuw leven in Hotel St. Martenslane.

Op zaterdag is er de antiekmarkt om de hoek. Er zijn allerlei restaurantjes in de buurt. Alles op loopafstand. Je slaapt in een modern hemelbed en je kunt zelf de sterkte en de kleur van het licht regelen. Er is een mooie flatscreen, gratis Wifi en er is een Senseo en magnetron. We gaan nog even door:

Extra lange bedden;
Badkamers met ingebouwde radio;
Kamer van ruim 40m2;
Dinner en wek desk;
Het meest voordelige en moderne hotel in het centrum van Maastricht. 

Het is een erg populair hotel, dus reserveer tijdig.

Terug naar overzicht

Hotel faciliteiten

Aantal Kamers: 13
Aantal Sterren: 3
Restaurants: In de omgeving vele leuke restaurants.
Locatie: In het centrum van Maastricht: Wijck (Routebeschrijving)

© Weekendjemaastricht.nl 2019 - Developed By BeCurious